Urwa ütleb, et Nadeem Baig “esitas teda avalikult valesti”


Režissöör Nadeem Baig kutsuti hiljuti Fahad Mustafa juhitud kohalikku mängusaatesse ja küsis, kes võtteplatsil kõige rohkem jonni lööb. Kiires tuleringis tehti talle ettepanek valida Urwa Hocane’i, Ayeza Khani ja Mehwish Hayati vahel – võib-olla kõik naisnäitlejad – ja filmitegija läks esimesega.

Reedel Instagramis postitas Hocane üksikasjaliku märkuse, milles käsitles Baigi vastust, kutsudes samal ajal saadet üles reklaamima “formaate”, mis kutsuvad esile negatiivse vastuse “reitingute andmise huvides lõbusalt”. Hocane, kinnitades, et ta räägib otse südamest, kirjutas: “On nii kahetsusväärne, et meie saadete formaadid on sellised, et iga valdkonna liige peab nalja rõivastuses reitingute nimel teist alla panema. . Nüüd, kui asi on selleni jõudnud, tahaksin oma külge täpsustada [the] lugu.”

Helistades produtsendile “Nadeem bhai“, kirjutas näitleja,”[He] ja ma olen koos teinud ainult ühe projekti ja mul on üks erinevus [of] arvamus laulu kohta Lak Hilna kuhu lõpuks tema esteetika, lauluvaliku ja tantsusammuga läksime[s], nagu ma tajusin, et ta ei soovi arutelu pidada. Baig töötas koos Hocane’iga aastal Punjab Nahi Jaungi, mis ilmus tagasi aastal 2017. Hittfilm nägi Hocane’i Durdana Butti rolli.

Hocane väitis, et ühiskonnana oleme muutunud arvamuste erinevuste suhtes sallimatuks, eriti kui see tuleb naiselt. «Vaatamata sellele, et mind selle laulu pärast väga trallitati, ei visanud ma oma direktorit austusest tema vastu kordagi bussi alla. Ma olen nii haiget saanud [by] kuidas minu isiksust avalikult valesti kujutatakse pelgalt tervisliku arutelu pidamise pärast võtteplatsil, mida ma usun [the] meeskonnatöö aluseks, samas kui kõigi nende aastate jooksul pole seda mulle kunagi isiklikult juhitud.

Hocane tundis, et ka tema on süüdi, et ta ei mõistnud varakult, et oma arvamuse avaldamine ei muuda, kui ta töötab inimestega, kes nad koheselt vallandavad. “Täna olen ma tark [enough] mitte viibida töökohal, kus ma tajun regressiivset ja tõrjuvat käitumist idee või sisendi saamise suhtes ja kus kellegi häält lükatakse impulsiivselt tagasi kui naise oma. See võib jätta mõne töövõimaluse meie väikeses tööstuses, kuid ma eelistan olla oma tõeline autentne mina, kuna ma ei tea, kuidas seda teha.

The Udaari näitleja rääkis, et elu avaliku elu tegelasena on nii paljude vihkajate juures “piisavalt raske”. “Avalikkuses olles oleme juba nii altid tarbetule trollimisele. Kui tore oleks, kui meie kallid kolleegid ei osaleks selles, ärgitades publikut sihtima kindlat isikut. See on haiget tekitav ja pahatahtlik. Ma tõesti loodan, et see paneb kõik mõistma, et need mängud võivad tegelikult kellegi vaimsele tervisele ja heaolule kahjulikud olla, ”sõnas ta.

Hocane kutsus kõiki üles tähistama ja julgustama üksteise tööd: “Elu, kui see on liiga lühike ja üle jääb, on kahetsus, kui on liiga hilja,” lõpetas ta hashtagiga “Ütle kiusamisele ei”.

Hocane’i Instagrami postituse kommentaaride jaotises kirjutas tema õde ja kaasnäitleja Mawra Hocane: “Olen isiklikult näinud, kuidas te seda kõike läbi elate ja palju muudki. Valesti mõistetud ja valesti esitatud. Kõige tähtsam on olla julge läbi selle kõige. Juhtige alati teed oma jõu ja armuga Insha’Allah ning pidage alati meeles [that] au ja ülalpidamine on Allahi kätes… Jätkake, ma armastan sind alati.”

Tema abikaasa näitleja Farhan Saeed ja näitleja Nadia Jamil avaldasid samuti postituse all oma toetust.

Baig pole Urwa avaldusele veel vastanud.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *