Selena Gomezi uus dokumentaalfilm mõjutas tema kehapilti
CNN

Selena Gomez ütleb, et tema uus dokumentaalfilm“Selena Gomez: My Mind & Me” on muutnud tema vaadet tema kehapildile.

Gomez helistas dokumentaalfilm “tervendamine.”

“Kummalisel moel tunnen, et see on asjade ajakapsel – periood mu elus, kus vaatan tagasi ja tunnen end selle versiooni pärast tegelikult halvasti,” rääkis Gomez. Meelelahutus tänat. “Ma arvan, et mul oli hea näha, kuidas ma oma kehale reageerin, kuidas ma käitusin ja kuidas see oli hetkedel nii irratsionaalne, ja ma arvan, et see oli minu jaoks tõesti tervendav seda näha ja sellest aru saada. välja.”

Kui talt küsiti, kas tal on oma noorema enese jaoks nõuannet, vastas Gomez, et sooviks, et teeks pausi, kui seda vajaks.

“Ma arvan, et minu nõuanne on mitte karta. Ma tegelikult ei kartnud kunagi inimestele öelda, et tahan enda jaoks aega võtta. Ma pole kunagi arvanud, et see oleks halb,” ütles ta. “Niisiis, et jagada midagi ausat ja öelda:” Hei, ma teen pausi, sest mul on seda vaja? Olen aus ja arvan, et just selline ma olen.”

Dokumentaalfilm hõlmab Gomezi tervist ja isiklikku elu koos tema veebipõhise vaimse tervise platvormiga Wondermind.

Gomez mängib praegu ka Hulu filmis “Only Murders in the Building”.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *