Harry Styles lükkab rohkem saateid edasi, kuna on gripiga voodis

CNN

Pärast Los Angeleses toimuva 4. novembri etenduse ajakava muutmist Harry Styles on rohkem kontserte edasi lükanud, sest ta on grippi haige.

Nädalavahetusel avaldas Styles sotsiaalmeedias avalduse oma tervise kohta.

“Kolmapäevase saate lõpupoole hakkas mul halb ja sellest ajast peale olen voodis olnud gripiga,” kirjutas Styles Instagramis. “Ma olen teinud kõik endast oleneva, et saaksin täna õhtul laulda, kuid ma lahkun nüüd arsti juurest ja olen muserdatud, et see pole lihtsalt võimalik. Kuni viimase ajani pole ma pidanud 12 aasta jooksul, mil olen tuuritanud, haiguse tõttu etendusi edasi lükkama. Mul on nii kahju, et seda tegin, ja kui see siiski oleks, saaksin seda saadet teha, teeksin seda.

Tema “Love on Tour” on praegu Los Angeleses Kia Foorumil.

“Mul on kahju, et see uudis on etenduse ajale nii lähedal, kuid see oli minu siiras lootus, et saan täna õhtul teie eest mängida,” jätkas Styles. “Ma tean, et mitmed teist on plaaninud LA-sse etendust vaatama sõita ja see tähendab minu jaoks absoluutset maailma.”

5., 6. ja 7. novembrile kavandatud kontserdid lükatakse edasi 2023. aasta 26., 27. ja 29. jaanuarile.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *