Christina Applegate’i hulgiskleroosi diagnoos: näitlejanna arutab oma otsust lõpetada filmi “Dead To Me” viimane hooaeg

CNN

Christina Applegate räägib sclerosis multiplex’iga elamisest ja sellest, kuidas oli tema jaoks oluline oma tunnustatud saate “Dead to Me” lõpetamine.

50-aastane näitlejanna rääkis New York Times artikli jaoks, mis avaldati teisipäeval enne tema Netflixi sarja kolmanda ja viimase hooaja esilinastust hiljem sel kuul. Applegate mõtiskles selle üle, mis tunne see oli saada MS diagnoosi 2021. aasta suvel filmimise ajal. Sel ajal seiskus tootmine ligikaudu viieks kuuks, kuna ta alustas kesknärvisüsteemi mõjutava autoimmuunhaiguse ravi.

“Tekkis tunne: “Noh, toome talle rohtu, et ta paraneks,” ütles Applegate. “Ja paremat pole. Aga see oli minu jaoks hea. Mul oli vaja töödelda oma elu kaotust, selle osa kaotust minust. Nii et ma vajasin seda aega.”

Esineja märkis ka, et pärast seda aega ei olnud see nii, et ta “tulnuks asja teisele poole, nagu “Woohoo, ma olen täiesti korras.” Vastuvõtmine? Ei. Ma ei nõustu sellega kunagi. Ma olen vihane.”

Ta meenutas veelgi kaugemal, kuidas tal tekkisid tasakaalu- ja liikuvusprobleemid juba 2019. aasta mais esilinastunud filmi “Dead to Me” esimese hooaja tootmise ajal.

“Ma soovin, et oleksin tähelepanu pööranud,” ütles ta. “Aga keda ma pidin teadma?”

Tootmispausi ajal kaalus Netflix tema terviseuudiste valguses saate määramata ajaks sulgemist. Kuid Applegate tundis, et tal on “kohustused” nii filmi “Dead to Me” looja Liz Feldmani kui ka tema sõbra ja kaustaja Linda Cardellini, aga ka loo ees.

“Võimused, mis olid, olid nagu:” Lõpetagem. Me ei pea seda lõpetama. Paneme paar episoodi kokku.’ Ma ütlesin ei. Me teeme seda, kuid teeme seda minu tingimustel,” ütles ta.

Ja kuigi Applegate ütles, et sarja lõpetamine oli kõige raskem asi, mida ta kunagi teinud on, toetasid meeskond ja eriti Cardellini teda kogu aeg.

“Ta oli minu meister, sõdalane, minu hääl,” ütles Applegate Cardellini kohta. “See oli nagu emakaru.”

Kuid Cardellini ütles Timesile, et ta “soovis lihtsalt parimat inimesele, keda ma armastan ja kellest hoolin ning kellel on au koos töötada.”

See oli kooskõlas tema tunnetega Applegate’is alates nende esimesest kohtumisest saate jaoks. “Mul oli lihtsalt vahetu tunne, et me oleme teineteise selja taga,” ütles Cardellini. “Jen ja Judy [their characters in “Dead to Me”] toetage üksteist, armastage üksteist, aidake üksteist läbi asjade. Linda ja Christina, sama asi.

Lisaks viimase hooaja lõpetamisele oli Applegate’i jaoks oluline ka enne 17. novembril Netflixi 3. hooaja esilinastust “Dead to Me” reklaamida.

“See on esimene kord, kui keegi näeb mind sellisena, nagu ma olen,” ütles ta. “Võtsin juurde 40 naela; Ma ei saa ilma kepita kõndida. Ma tahan, et inimesed teaksid, et olen sellest kõigest väga teadlik.

Mis puutub sellesse, mida vaatajad viimaselt hooajalt kaasa võtavad, siis filmi “Samantha Who?” staar on lootusrikas, teatud punktini.

“Kui inimesed seda vihkavad, kui inimesed seda armastavad, kui kõik, millele nad saavad keskenduda, on “Oh, vaadake invaliidist”, siis see pole minu otsustada,” ütles ta. “Ma olen kindel, et inimesed ütlevad, et ma ei saa sellest mööda.”

“Hea küll, ärge siis sellest mööda saage,” lisas ta. “Aga loodetavasti saavad inimesed sellest mööda ja lihtsalt naudivad sõitu ja jätavad nende kahe tüdrukuga hüvasti.”Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *